”God mad til billige priser i smukke lokaler.”
Det er Torben Klitbos grundidé med hans nye restaurant: Bouillon. Torben Klitbo er manden bag restaurantkæden Cofoco, som blandt ander indebærer restauranterne Spuntino, Corsa Pizza og Delphine. Bouillon er ikke en del af Cofoco. Med den nye restaurant vil han gøre op med Københavns dyre priser, og gøre det billigt at gå ud at spise. Det betyder altså blandt andet forretter fra sølle 19 kr. og hovedretter fra kun 79 kr.
”På Bouillon er det muligt at få den fulde restaurantoplevelse med tre retter, vin i ballonglasset, dug på bordet og tjener i uniform – uden at blive flået,” siger Torben Klitbo, der synes, det er blevet meget dyrt at gå ud at spise i København.
Pariser-stemning og favorable priser i København
Velkommen til en lille bid af den franske hovedstad på Frederiksberg. Mange af de restauranter og andre gastronomiske projekter, Klitbo har været med til at starte, har handlet om at få noget fransk stemning bragt herhjem gennem mad, måltider og oplevelser.
Torben Klitbo har taget Paris med til København. I første halvdel af 2023 boede Klitbo i Paris – og her opstod også idéen til Bouillon.
På menuen finder du bl.a. franske retter som salade chèvre chaud, fransk løgsuppe, steak frites med kryddersmør à la maître d’hôtel og rørt tatar med pommes frites. OG det hele er altså til favorable priser, der er til at betale!
Hvor: Solbjergvej 2, 2000 Frederiksberg
Åbningstider: Alle ugens dage fra kl. 11.30-23.00. Sidste bestilling kl. 21.30
Book bor her.