Om os

Smag København er et københavnsk madmedie, der fortæller om alt det, der sker i København netop nu.

Smag København skrives og redigeres efter journalistiske principper.

Hvem står bag?
Smag-siderne er stiftet i august 2014 og blev i februar 2023 købt af City Media, som bl.a. ejer bymediet TipKBH.dk. Herefter blev Smag København i maj 2023 stiftet.

Redaktør for Smag København er Jesper Langhoff. Hvis du har et tip eller en god historie, er du meget velkommen til at skrive til info@smagkobenhavn.dk.

Redaktionelle principper
På Smag København arbejder vi ud fra disse redaktionelle principper:

Uafhængighed: Vi er 100 procent uafhængige af de restauranter, caféer, barer, takewaysteder og butikker, som vi skriver om, og alt indhold produceres af redaktionen. Indlæg, der er betalt af en annoncør, er tydeligt markeret som sådan.

Gennemsigtighed: For at opnå den højest mulige grad af gennemsigtighed skriver vi i alle vores artikler, hvor vi har vores informationer fra. Alle holdninger udtrykt på Smag København står for vores egen regning.

Brugerorienteret: Vi er sat i verden for at inspirere vores brugere til nye gastronomiske oplevelser i København. Derfor skriver vi kun om ting, som har værdi for vores brugere. Det betyder, at vi er ret optagede af vores læserstatistikker, fordi de giver os gode indikationer på, hvad I interesserer jer for, og hvad I ikke gider læse om. Vi bruger gerne inputs fra brugerne som inspiration til artikler.

Om vores guides
Vores guides med et antal anbefalinger inden for en given kategori er nogle af vores mest læste artikler. De skal opfattes som aktuelle øjebliksbilleder og ikke som den fulde sandhed om en given kategori, og af samme grund opdateres de løbende.

Vi bestemmer selv fuldstændigt, hvilke steder der er med i vores guides, og det er ikke muligt at “købe” sig med i en redaktionel guide.

Om fotos
For samtlige fotos på sitet er angivet, hvor vi har det fra. Hvis vi ved en fejl gengiver et foto, som vi ikke har fået lov til at bruge, så send en mail til info@smagkobenhavn.dk – så fjerner vi det asap.

Annoncering
På Smag København har vi en række forskellige annonceringsløsninger. Hvis du vil vide mere, så tag fat i Jesper Langhoff på info@smagkobenhavn.dk.

God appetit!

Kontakt

+45 40354998

info@smagkobenhavn.dk

Smag København

Frederiksgade 34

8000 Aarhus C