5 studievenlige caféer i København: Kombiner kaffe og produktivitet

GUIDE Når sommeren er forbi, står studielivet atter for døren for mange. Og selvom studieliv kan være sjovt og festligt, så er det altså også lig med læsning og forberedelse. Men det kan godt blive lidt kedeligt at tilbringe alle sine dage i de mørke og kolde læsesale – især når solen skinner! Nedenfor får du 5 studievenlige caféer i København, der både tilbyder lækker latte og mulighed for fordybelse i bøgerne.

Studieforberedelse i hjertet af København 

Paludan Bog & Café, Fiolstræde 10, 1171 København K

Med sin centrale placering på Fiolstræde i indre København, er Paludan Bogcafé et strålende sted at starte eksamenslæsningen. Her er gratis wifi, udsøgt kaffe og ikke mindst en smuk indretning, hvor du har mulighed for at sidde blandt gamle bogreoler, der bidrager til en helt særlig stemning. 

Mange sidder her hele dagen, da der er studievenlige priser på både kaffe, mad og andre lækkerier.

5 studievenlige caféer i København: Kombiner kaffe og produktivitet
Foto: Paludan Bogcafé

Et livligt centrum for studerende

Studenterhuset, Købmagergade 52, 1150 København K

Studenterhuset er et oplagt samlingssted for studerende i København. En integreret del af stedet er dets café og bar, der tilbyder en afslappet og hyggelig atmosfære. Her har du mulighed for at koncentrere dig om læsningen og bøgerne, samt nyde en god kop kaffe eller et lækkert måltid. Studenterhuset er desuden også et socialt og kulturelt epicenter, der i høj grad fremmer samhørighed, interaktion og udveksling mellem studerende.

Der er også mulighed for studievejledning til studerende, workshops og individuelle samtaler, som kan hjælpe med at navigere rundt i uddannelsessystemet og forbedre deres studiekompetencer. Hvad end du ønsker et sted til studieforberedelse, hjælp til fremtiden eller blot et nyt venskab, så er Studenterhuset et oplagt sted at besøge.

Foto: Studenterhuset

Læs også: Kaffe i København: Oplev 5 af byens bedste kaffesteder

Studiested for kaffeelskende studerende

Riccos Kaffebar, beliggende flere steder i København

Flere steder i byen finder man Riccos Kaffebar, som ligeledes er et godt sted at tage forbi, hvis du er studerende. Med sin hyggelige indretning, bløde belysning og stille baggrundsmusik skaber stedet de perfekte rammer for en perfekt kombination af produktivitet og hygge.

Siddepladserne og arbejdsområderne er komfortable og stedets wifi giver dig mulighed for at få adgang til online ressourcer og studiemateriale. Du kan desuden nyde kvalitetskaffe i topklasse. Kaffen laves med omhu og præcision af dygtige baristaer, og det er helt sikkert, at den giver dig et energiboost og holder dig fokuseret under din læsning.

5 studievenlige caféer i København: Kombiner kaffe og produktivitet
Foto: Riccos Kaffebar

En behagelig oase på Nørrebro

Mokkariet, Jagtvej 72, st. th., 2200 København N

Mokkariet på Nørrebro er en af de mest ikoniske og elskede kaffebarer i København. Beliggende i det pulserende Nørrebro-kvarter, er stedet blevet et populært mødested for mange studerende. Den rolige og hyggelige stemning skaber et ideelt studiemiljø. Der er behagelige siddepladser og stikkontakter, hvilket er praktisk for studerende, der arbejder på caféen i længere tid.

En anden fordel ved at vælge Mokkariet som studiecafé er deres brede udvalg af kaffedrikke og forfriskninger. Fra en aromatisk espresso til en kraftfuld americano eller en beroligende te, er der noget for enhver smag.

Foto: Mokkariet

En perfekt kombination af kaffe og studiefaciliteter

Rist, Værnedamsvej 4, B, 1619 København V

Oplev en perfekt kombination af god kaffe, behagelig atmosfære og ikke mindst studievenlige faciliteter, hvis du tager forbi Rist på Vesterbro. Når man træder ind i Rist Kaffebar, bliver man mødt af en moderne og indbydende indretning. Det minimalistiske design med rene linjer og enkelthed giver en rolig og fokuseret stemning.

Deres dygtige baristaer skaber kunstværker i form af espressodrikke, cappuccinoer, lattes og meget mere. Deres fokus på kvalitet og ekspertise sikrer, at hver kop kaffe er en nydelse for smagsløgene. Derudover tilbyder de et udvalg af te og andre drikkevarer til dem, der foretrækker en pause fra kaffe.

Foto: Rist Kaffebar