Det er blevet mere og mere populært at dele sine madoplevelser med andre, hvorfor flere restauranter i København også er begyndt at tilbyde denne slags retter. Disse spisesteder fokuserer på at skabe en hyggelig og inkluderende atmosfære, hvor gæsterne har mulighed for at nyde måltider sammen.
Her får du 5 bud på delevenligt mad i København, hvor der er mulighed for at udforske forskellige smagsnuancer, samt skabe uforglemmelige minder med venner og familie.
Sharing is caring
Pluto, Borgergade 16, 1300 København K
Pluto er et unikt og populært spisested i København, der har det delevenlige koncept i højsædet. Pluto byder velkommen i en afslappet og hyggelig atmosfære, hvor gæsterne kan dele en bred vifte af delikate retter sammen.
Hos Pluto handler det om at skabe en social og fælles madoplevelse, hvilket også er grunden til, at menuen er sammensat af små, lækre retter, der er velegnede til deling ved bordet. Pluto opfordrer altså gæsterne til at dele og prøve forskellige retter sammen – det skaber fællesskab og fælles kulinariske oplevelser.
Med alt fra små snacks og appetitvækkere til større retter og søde fristelser tilbyder Pluto garanteret noget for alle omkring bordet.
Asiatisk eksplosion af farver og smage
Hanzō, beliggende flere steder i København
Besøg Hanzō, der ligeledes byder på en unik og delevenlig madoplevelse, der opfodrer gæsterne til at udforske et hav af lækre asiatiske smage og dele dem med hinanden.
Menuen er inspireret af det asiatiske køkken og tilbyder et utal af retter, der spænder fra lækre dumplings, bao, koreansk kimchi og meget andet. Her er fokus på at skabe en social og interaktiv spiseoplevelse, hvorfor alle retterne er designet til at blive delt mellem gæsterne ved bordet. Hanzō tilbyder at servere en række mindre retter samtidi.
Det gør, at alle har mulighed for at prøve og dele de forskellige smagsvarianter. Der er desuden lagt vægt på kvaliteten af deres ingredienser. Friskhed er i centrum, og de anvender kun de absolut fineste råvarer.
Italiensk delemad
Basso, Dronningens Tværgade 22, 1302 København K
Hvis du ønsker at opleve autentiske italienske smagsoplevelser og en afslappet atmosfære, så skal du tage forbi Basso, som giver gæsterne mulighed at udforske lækre retter sammen. Menuen er sammensat af traditionelle italienske specialiteter.
De serveres alle i portionsstørrelser, hvilket gør dem velegnede til at blive delt mellem bordet. Det skaber en unik fornemmelse af fællesskab og samvær. I kan vælge deres menu bestående 10 eller 13 retter, som kan deles ved bordet.
Basso går ikke på kompromis med kvaliteten af deres råvarer, og de anvender autentiske italienske produkter. Det sikrer, at hver en bid er fyldt med både smag og autenticitet.
Let delelig mad fra det latinamerikanske køkken
NOHO, Flæsketorvet 26, 1711 København V
Udforsk forskellige smagsoplevelser sammen på NOHO i København, der tilbyder et unikt og delevenligt menukort.
Med fokus på enkel mad fyldt med velsmag, samt en afslappet atmosfære, er NOHO det ideelle sted for en god aften med venner eller familie. Størstedelen af retterne på menuen er mindre retter og snacks, hvilket gør dem perfekte at dele ved bordet.
Prøv alt fra lækre tacos, salater, tartar eller måske nogle lækre sprøde kalkunstrimler? Der er absolut noget for alle, og der er garanti for, at I får en hyggelig og uforglemmelig aften med fællesskab, samvær og intimitet, hvis I vælger at besøge NOHO, der er beliggende i Kødbyen på Vesterbro.
Delemad i Københavns hjerte
PUBLIC, Halmtorvet 36, 1700 København V
I hjertet af København finder du PUBLIC, som er en trendy restaurant, der byder på et spændende og delevenligt madkoncept. Menuen er skabt med fokus på moderne italienske retter, der er inspireret af internationale kulinariske traditioner.
Her er både et udvalg af kreative små retter, velsmagende hovedretter og fristende desserter. PUBLIC’s delevenlige koncept gør det muligt for gæsterne at nyde maden sammen og opleve en række forskellige smagsoplevelser på en gang.
I kan enten vælge 7 retter eller 4 retter, hvoraf det er muligt at smage både lækker italiensk pasta, flødeboullion med kartofler og hvidløg eller en god siciliansk panna cotta med friske bær. Mums! En aften på PUBLIC er altså ikke bare en spisemulighed – det er en social begivenhed , hvor man kan dele udsøgt mad og skabe minder sammen.
Det var vores bud på fem steder med delevenligt mad i København – rigtig god fornøjelse!