Tatar i topklasse: 4 steder du skal besøge i København

København er kendt for sin rige madscene, hvor kulinariske eventyr venter ved hvert et gadehjørne. Hvis du – ligesom mange andre – er glad for råt, veltilberedt kød og drømmer om at lade dine smagsløg smage den perfekte tatar, så læs med, når vi giver dig fire bud på, hvor du kan finde tatar i absolut topklasse i København.

Tatar i hjertet af København

KöD, Admiralgade 25, 1066 København K, Vesterbrogade 33, 1620 København V

I Københavns absolutte indre finder du Restaurant KöD, hvor der er fokus på lækre kødretter, samt delikat tilbehør. Og du bliver næppe skuffet, hvis du vælger at sætte tænderne i deres tatar. Her er anvendt mørt oksekød, som er skåret i små stykker. Dette er kombineret med friske urter, sennep, brændt porremango og jordskokkechips – mums! KöD tilbyder desuden et stort udvalg af gode vine af høj kvalitet, som du kan nyde med din tatar.

Tatar i topklasse: 4 steder du skal besøge i København
Foto: KöD København

En kreativ tataroplevelse af god kvalitet

LaLaLa, Strandgade 98, 1401 København K

Træd ind i et univers af hygge og god service, hvis du tager forbi LaLaLa, som er beliggende i hjertet af København. Stedet er kendt for sin unikke tilgang til gastronomi, samt den store fokus på både kvalitet og kreativitet. Dette kan mærkes i form af, at deres tatar som oftest indeholder et twist. Det er blandt andet muligt at smage oksetatar rørt med tabasco, sennep og cognac eller måske østerstatar? Du er hvert fald garanteret en smagfuld og inspirerende oplevelse, samt en kulinarisk rejse, som du sent vil glemme. Så sæt kursen mod LaLaLa og lad dig forføre af deres fortryllende tatar-verden!

Foto: LaLaLa

Tatar med fokus på kvalitet og smagsnuancer

MASH, Bredgade 20, 1260 København K, Arni Magnussons Gade 4, 1577 København V

Man kan næsten ikke sige tatar, uden at nævne MASH. Stedet er kendt som værende et udsøgt steakhouse, der har fundet mange hjerter med deres kødretter. Men det er altså ikke det eneste, som MASH har talent for – nej, de kan nemlig i høj grad også finde ud af at lave tatar. De tilbyder lækre tataranretninger som fx tuntatar med avocado, agurk og chili eller prøv deres berømte MASH-tatar med piqullios, løg, purløg, chiliolie og chips. MASH har stor fokus på kvaliteten af ingredienserne, samt den nøje afstemte balance af smagsnuancer. Hvis du er på udkig efter en lækker tataroplevelse i København, så skal MASH uden tvivl på listen!

Tatar i topklasse: 4 steder du skal besøge i København
Foto: MASH

Tatar med et fransk twist

Les Trois Cochons, Værnedamsvej 10, 1619 København V

I hjertet af København ligger Les Trois Cochons, som er et fransk inspireret brassiere. Med sin autentiske franske atmosfære og videreførelse af franske kulinariske traditioner, er det et ganske populært valg for madelskere – heriblandt dé, der holder af en god tatar. På Les Trois Cochons finder du nemlig en tatar, der er en sand gastronomisk oplevelse. Den laves med omhu af stedets dygtige kokke, der anvender de absolut fineste råvarer. Kødet er nøje udvalgt og kombineres med delikate krydderier og andre lækre ingredienser, for at sikre en tatar af absolut verdensklasse. Der serveres forskellige typer tatar – blandt andet tuntatar med urtecreme, laksetatar med avocado og sesamfrø, eller sæt tænderne i den rørte tatar med cognac og tomat. Hvis du er en tatar-elsker eller blot ønsker at udforske fransk gastronomi, er Les Trois Cochons et sted du bare må besøge i København!

Tatar i topklasse: 4 steder du skal besøge i København
Foto: Les Trois Cochons

Der er altså rig mulighed for at smage tatar i absolut topklasse i København! God fornøjelse!