Sommerguide: 5 steder med lækker is i København

GUIDE Solen brænder, fuglende kvidrer og vandet glitrer. Sommeren er for alvor over os. Og hvad er egentlig bedre end en god is på en varm sommerdag? Det kan være svært at vælge, da is-udvalget er enormt i København. Her får du 5 steder med lækker is i København, som kan give dig en forfriskende fornemmelse i det varme vejr.

Et hav af valgmuligheder

Ismageriet, Rued Langgaards Vej 6E, 2300 København S

På smukke Amager finder du Ismageriet, som næppe er et sted, der er gået din næse forbi, hvis du bor i København. Det populære ismejeri tilbyder intet mindre end 32 forskellige varianter, hvorfor der uden tvivl også vil være noget, der får din mund til at løbe i vand.

Du skal være forberedt på, at køen kan være lang, men ligeledes på, at det med sikkerhed er ventetiden værd!

Det er desuden også muligt at besøge Ismageriet i Søborg og i Kødbyen på Vesterbro.

Sommerguide: 5 steder med lækker is i København
Foto: Ismageriet

Økologisk is i verdensklasse 

Alice, Markmandsgade 1, 2300 København S 

Ganske kort fra Christianshavn finder du Alice, hvor du både har mulighed for at købe lækkert bagværk, men altså også helt fantastiske is, der primært bliver produceret med økologiske produkter. Det er dog ikke noget at frygte, da disse giver isen en helt særlig cremet smag, som du bare må opleve.

Du kan både nyde din is med udsigt over byen, men kan også tage den med hjem under dynen. Det er væsentligt at være opmærksom på, at Alice kun serverer is i weekenden – fredag til søndag fra klokken 12.

Sommerguide: 5 steder med lækker is i København
Foto: Alice

Is med kærlighed til dyr

Nicecream Copenhagen, Enghave Plads 10, 1670 København V, Elmegade 20, 2200 København N

Smag lækker vegansk is hos Nicecream, hvor du altid kan være sikker på, at din is er lavet med økologiske, fairtrade råvarer. Her er fokus på kærligheden til dyrene, helbredet og ikke mindst en lykkelig planet. Selvom isen er vegansk, betyder det bestemt ikke, at der er blevet gået på kompromis med hverken smag eller visuel oplevelse.

Nicecream ligger på både Vesterbro og Nørrebro, hvorfor der ikke kan være langt for dig til din næste lækre is-oplevelse!

Sommerguide: 5 steder med lækker is i København
Foto: Nicecream Copenhagen

På tur mod varmere himmelstrøg  

Siciliansk Is, Skydebanegade 3, 1709 København V, Rantzausgade 56, 2200 København N, Skjolds Plads 2, 2200 København 

Der findes ikke noget som en lækker is, der kan give fornemmelsen af at befinde sig under palmerne under varmere himmelstrøg. Lige præcis dét kommer du med garanti til at opleve, hvis du tager et smut forbi Siciliansk Is.

Stedet er at finde på både Vesterbro og Nørrebro. Her tilbydes et stort udvalg af delikate og anderledes smage, herunder blandt andet mandarin, blodappelsin, lakrids eller måske rødgrød? En ting er helt sikkert – der er noget for enhver smag!

Sommerguide: 5 steder med lækker is i København
Foto: Siciliansk Is

Innovativ isoplevelse med nye smagskombinationer

Isoteket, Randersgade 43, 2100 København Ø

Besøg Isoteket på Østerbro, hvor der serveres innovative og økologiske is med fokus på den perfekte smagsoplevelse og gode ingredienser. Udvalget varierer fra dag til dag. Dog kan du være sikker på, at der nok skal være en is, der falder i din smag.

Isene er lavet af deres økologiske gelato, hvilket ofte anses som værende den rigtige italienske måde at lave is på. Disse er lavet af mælk og en smule fløde, som sikrer den lette og lækre konsistens. Hvis du er mere til det friske, så tilbydes også forskellige typer sorbet, som ligeledes er økologisk.

Sommerguide: 5 steder med lækker is i København
Foto: Isoteket