Foto: Dining Six

Uno, dos, tres, cuatro – CINCO! Latinamerikansk restaurantkoncept åbner næste uge

Dining Six står klar til at introducere deres latinamerimerikanske restaurantkoncept, Cinco, til det københavnske publikum! Det har været en stor succes i Aarhus det seneste halvandet år, og nu rykker Cinco ind på Vesterbrogade 35. Og det er allerede i næste uge!

Cinco inviterer gæsterne med på en smagsfuld rejse langs Amazonfloden. Du kommer forbi de fortryllende kyster i Latinamerika, og Cinco lover en gastronomisk oplevelse fyldt med intensitet og varme. Restauranten tager nordiske råvarer som udgangspunkt og forvandler dem til autentiske latinamerikanske retter.

Maden – bland din egen Cinco guacamole!

Dining Six Cinco (2)
Foto: DiningSix

Madoplevelsen hos Cinco er en fusion af velkendte elementer fra de latinamerikanske køkkener. De bliver kombineret med nordiske ingredienser, der resulterer i en unik smagsoplevelse. Menuen, som består af 13 eller 10 serveringer, efterlader dig med dybe og varme smagsindtryk, som i kender det fra Latinamerika.

Gæsterne bliver forkælet med en social dining-oplevelse. Vogle retter er der mulighed for at tilpasse efter eget ønske. Et eksempel er Cinco’s guacamole-kit, hvor man selv kan blande sin egen guacamole ved bordet i en morter.

Cocktails – farverige cocktails og stærk tequila

Når det kommer til drikkevarer, byder Cinco på et omfattende udvalg. Herunder en varieret cocktail-menu og et imponerende udvalg af tequila. Gæsterne kan vælge mellem en tilpasset vinmenu eller en kompleks drikkemenu med vin, øl og cocktails.

Hvor?

Cinco. Dining Six
Foto: Dining Six

Restauranten åbner på Vesterbrogade – lige ved siden af søster restauranten, KöD, der også er en del af DiningSix-familien. Her træder du ind i en lille, men helt ægte jungle! Belysningen er afdæmpet, der hænger lianer fra loftet – det emmer af mystik.  Der er runde borde med runde, bløde sofaer. Stedet er skabt til social dining. Der er store lamper og dæmpet belysning. Indretningen er gennemført, uden at det bliver for meget.

Folkene bag Cinco
Restauratørerne bag konceptet er anerkendte DiningSix, der allerede har gjort sig bemærket på byens i forvejen flotte og store madscene. Denne gang har de kastet deres kærlighed efter de latinamerikanske køkkener. DiningSix står blandt andet bag koncepterne KöD, Basso og Keyser Social, der alle kan besøges i København.

Hvornår?
Cinco åbner fredag den 22. marts, og allerede nu kan du sikre dig én af de første pladser i junglen. Book dit bord hos Cinco her.