Spisesteder i København

Mangler du inspiration til, hvor du skal spise i København? København byder på et væld af gode restauranter, og det kan være svært at vælge, hvor man skal booke bord næste gang. Få inspiration til din næste bordreservation i København her.

Spisesteder på Nørrebro og i Nordvest

Oyster & Grill

Oberra, Skjolds Plads 2-4, 2200 København N

Oberra er et hyggeligt, pescetarian eatery midt på Skjolds Plads. Her får du 5 retter serveret family style og udvalgt af kokken for kun 275 kr.

Oyster & Grill, Sjællandsgade 1B, 2200 København N

På Oyster & Grill møder hav og land hinanden i uformelle bistro rammer. Her kan du gå ombord i østersmenu, pil-selv-rejerne, de mange forskellige slags muslinger, jomfruhummer, blæksprutte, ceviche, steak tatar eller et velstegt stykke kød.

Gaarden & Gaden, Nørrebrogade 88, 2200 København N

Gaarden & Gaden er Nørrebrogades hæng-ud-sted, hvor du både kan nyde god naturvin, lokale fadøl, klassiske cocktails og lækker mad. Om aftenen tilbyder de en fast menu til  375 kr. Desuden et bredt udvalg af à la carte-retter, tavleretter og snacks og småretter. Menuen skifter jævnligt og råvarerne er nøje udvalgte.

Silberbauers Bistro, Jægersborggade 40, 2200 København N

Silberbauers Bistro er nok Nørrebros bedste franske bistro. Med kun menuen på en kridttavle og rød-og-hvid-ternede-duge bliver du hurtigt sendt til Provence. Den lille bistro i hjertet af Nørrebro er bestemt et besøg værd!

Spisesteder i København K

Llama

Trattoria Fiat, Kongens Nytorv 18, København K

Fiat er en ikoniske italiensk restaurant i hjertet af København. Her byder de på gode, italienske vine og selvfølgelig både antipasti, primi, secondi, pizze, formaggi og dolce. Altså alt hvad dit italienske hjerte begærer.

Pastis, Gothersgade 52, København K

Pastis er Københavns K’s franske bistro. Her serverer de østers, steak tartare, escargots og moules, som var du i Frankrig. Det foregår selvfølgelig ved et velopdækket bord med hvide duge.

Llama, Lille Kongensgade 14, København K

Llama er dit Latinamerikanske køkken i København K. Inspireret af Peru, Argentina, Bolivia, Equador, Chile, og lidt længere mod nord, Mexico, består menuen på Llama af cevicher, anticuchos, tacos og flammegrillet kød i asado-stil, samt et velassorteret sortiment af latinamerikansk spiritus som pisco, mezcal, tequila og diverse cocktails.

Bocado, Kristen Bernikows Gade 9, København K

Bocado er en autentisk spansk tapas restaurant midt i København. Restaurantens åbne køkken byder på en menu, som er sprængfyldt med autentiske, regionale favoritter fra hele Spanien.

Spisesteder på Østerbro

Hanzo

PS Bar & Grill, Østerbrogade 106, 2100 København Ø

PS Bar & Grill på Østerbro er en hyggelig og uformel restaurant med god stemning. Her byder de på et stort udvalg af snacks, nogle større retter, hvor du selv kan sammensætte dine sideorders og saucer, så du får måltidet lige præcis, som du har lyst til.

Hanzo, Østerbrogade 79, 2100 København Ø

Hos Hanzo byder de på en asiatisk eksplosion af farver og smag. Hvad end du er til bao buns, tempurarejer eller friske forårsruller, kan du finde det hos Hanzo. Køkkenet er nemlig inspireret af Vietnam, Cambodia, Japan, Kina og Indonesien.

Bottega Estadio 1912, Gunnar Nu Hansens Plads 9, 2100 København Ø

Bottega Estadio 1912 er restaurant og vinbar i ét, som byder gæster velkommen til lokal hygge på Østerbro med aftensmad og udvalgte snacks. Det er lokal verdensmad med en blanding af danske råvarer og latinamerikanske og middelhavs madtraditioner.

Famo Metro, Øster Søgade 114, 2100 København Ø

Famo Metro har siden 2010 været et moderne osteria. Det er italiensk mad med et tvist.

Spisesteder på Vesterbro

Jah Izakaya & Sake Bar

Mangia, Bagerstræde 9, København V

Mangia er en italiensk pasta restaurant. Her kan du få et stort udvalg af pastaretter og menuen byder blandt andet på en simpel spaghetti med hvidløg og ollio eller en fyldt pasta med kalv og frilandsgris. Du kan desuden få deres menu, som består af 4 serveringer for 550 kr.

Resto Bar, Vesterbrogade 51, København V

Resto Bar byder på italiensk bistro, når det er bedst. I hyggelige omgivelser og med hvid dug på bordet kan du nyde mad, der med det samme bringer dig til en klassisk italiensk bistro i Italien.

Delphine, Vesterbrogade 40, København V

Delphine bringer mad og stemning fra det græske øhav og sydlige italien til hjertet af Vesterbro. Her grilles der hele fisk, skaldyr og spyd med kød og grønt på den store parilla. Du kan selvfølgelig også få klassikere som taramasalata og tzatziki.

Jah Izakaya & Sake Bar, Gasværksvej 21, København V

Jah Izakaya & Sake Bar er én af de få autentiske japanske restauranter i København. Izakaya-køkkenet repræsenterer alle sider af japansk madkultur – fra det bedste fine dining til late night gadekøkken. Det er Københavns første rigtige sake bar med et bredt udvalg af både klassisk sake såvel som det mere vilde og ufiltrerede “natur-sake”.