Bliv inspireret: 4 lækre brunchoplevelser i København

GUIDE Kan man starte dagen på en bedre måde end med en lækker brunch? Nej vel. København er heldigvis fyldt med en bred vifte af steder, der tilbyder smagfulde brunchoplevelser, der vil tilfredsstille enhver smag.

Du får her 4 bud på steder i København, hvor du er garanteret en god og lækker brunchoplevelse.

Skræddersy din egen brunch

Mad og Kaffe, Sønder Blvd. 68, 1720 København V, Tyrolsgade 6, 2300 København S, Godthåbsvej, 2000 Frederiksberg

Tag forbi Mad og Kaffe, hvor du kan være sikker på, at smagsløgene vil være tilfredse. Her er det muligt at sammensætte sin egen brunch, hvilket gøres i form af, at der vælges 3, 5 eller 7 anretninger til dit brunchbræt.

Der tilbydes alt fra hjemmelavet cream cheese, økologiske spejlæg, smoothiebowls, jordbærtærte og meget andet. 3 anretninger koster 115 kr., 5 anretninger 155, mens du må slippe 185 kr., hvis du ønsker 7 anretninger på brættet.

Der er ofte travlt hos Mad og Kaffe, hvorfor det vil være en fordel at bestille bord, hvis du påtænker et besøg.

brunch København
Foto: Mad og Kaffe

Brunch på den sunde måde

Baryl, Århusgade 78, 2100 København Ø, Holger Danskes Vej 64, 2000 Frederiksberg

Brunch behøver bestemt ikke at være lig med mange kalorier og usund mad. Nej, hvis du slår et smut forbi Baryl, som ligger flere steder i København, vil du opleve en delikat og farvestrålende brunchoplevelse.

Du vil ligeledes træde ind i en verden, hvor der er fokus på næringsrige ingredienser og veganske alternativer. Du har mulighed for at smage både lækre morgentallerkener med blandt andet avocado, varmrøget laks og smilende æg.

Derudover er også chiagrød, knækbrød og et hav af forskellige varme drikke at finde på menukortet – du vil altså næppe gå skuffet derfra! De forskellige tallerkener koster mellem 149 og 179 kr., mens du kan få en dejlig kop kaffe for blot 50 kr!

brunch København
Foto: Baryl

En brunchoplevelse udover det sædvanlige

The Union Kitchen, Store Strandstræde 21, 1255 København K, Øster Farimagsgade 16A, 2100 København Ø, Lille Strandstræde 16, 1254, København K

Tag et kig på stedets internationale menukort, hvor både franske og amerikanske smagsoplevelser er at finde, samtidig med, at de klassiske morgenmadsretter også er en del af kortet.

Den hyggelige atmosfære og den udsøgte mad gør, at dig og dit selskab ikke vil fortryde et smut forbi The Union Kitchen, som både ligger på Østerbro og i København K.

Prøv deres brunchplatte, hvor røget laks, græsk yoghurt, vesterhavsost og andre lækkerier indgår. Denne herlighed kan du få for 199 kr. Platten tilbydes også vegetarisk. Der er altså ingen undskyldning for ikke at besøge The Union Kitchen.

Foto: The Union Kitchen

Brunch fra en skål

GRØD, flere placeringer i København

Hvis du er på udkig efter en andeledes – men stadig superlækker – brunch, bør du tage forbi GRØD. Her vil du opleve økologiske og bæredygtige ingredienser.

Det giver dig mulighed for at nyde en ganske unik menu med forskellige typer af grød. Smag den berømte havregrød, der serveres med friske bær, nødder og honning på toppen, eller forkæl dig selv med en anden grødvariant med alternative toppings som fx avocado og æg.

Du kan regne med at skulle betale mellem 60 og 100 kr. for din grød. Det er dog naturligvis er afhængigt af både toppings og størrelse.

Foto: GRØD

Uanset hvor du ender med at nyde din brunch, så kan du være helt sikker på, at din mave vil takke dig efterfølgende. God fornøjelse!